Shepherd Malte Tofflor Antique Stone

kr999.00

  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Add to wishlist
SKU: N/A Categories: ,

Beskrivning
Shepherd Malte är ett par mjuka och värmande herrtofflor i fårskinn. Tofflorna är i låg ankel modell med stadig passform. Dekorativa kantband i textil. Hälla bak. Mjuk sula i mocka.
Specifikationer
INNERMATERIAL:
Sheepskin
OVANMATERIAL:
Sheepskin
YTTERSULA:
Suede sole
PASSFORM:
Normal
Skötselråd skor
Tänk på att nya skor inte har tillräckligt starkt skydd mot smuts och väta. Impregnera därför skorna innan de används första gången och därefter med jämna mellanrum – då håller de längre. UTGÅ FRÅN MATERIALET. Skor finns i många utföranden! Vissa material är ömtåliga och kräver särskild vård t.ex. mocka och nubuck. Använd alltid det skovårdspreparat som rekommenderas eftersom det är speciellt anpassat för materialet i skon.

Rengör
LÄDER – Borsta bort smuts med en skoborste och använd läderrengöring på svåra fläckar. MOCKA & NUBUCK – Använd specialprodukter: mockaborste, slipkloss och rengöringsschampo. Slipa extra på fläckar, saltränder och blanka partier. OLJAT LÄDER – Borsta och använd rengöringsschampo. TEXTIL – Borsta och använd rengöringsschampo vid behov.

Vårda
LÄDER – Putsa upp med skokräm. Kräm på burk eller i tub innehåller mycket färgpigment och gör lädret blankt samtidigt som det impregnerar, ger näring och återställer färgen. Låt skokrämen torka in i 15 min. Borsta in krämen i lädret. Polera med putsduk. MOCKA & NUBUCK – Använd specialkräm som återställer och impregnerar. Rugga därefter upp ytan med mockaborste. OLJAT LÄDER – Behandla med fet pasta eller spray som gör att lädret får ett nyoljat utseende och karaktär samtidigt som det skyddar och impregnerar. Tänk på att ljusa skor blir mörkare.

Skydda
LÄDER – Skokräm impregnerar till viss del, men för bästa skydd mot väta rekommenderas att använda impregneringspasta eller impregneringsspray. Spray ger skorna en osynlig och extremt vattenavvisande yta. Skor med undersula av läder tål inte vatten.
Använd speciellt impregneringsmedel som skyddar lädersulan.
MOCKA & NUBUCK – Använd impregneringsspray, låt torka och borsta sedan upp den ruggiga ytan med mockaborste. Upprepa för extra bra resultat.
OLJAT LÄDER – Impregneringsmedel som återoljar gör att lädret får ett nyoljat utseende och karaktär samtidigt som det impregnerar.
TEXTIL – Spraya ett tunt lager impregneringsspray. Låt torka och upprepa för extra bra resultat.
BLANDMATERIAL, TEX-MATERIAL – Vårdas efter respektive yttermaterial och sprayas med impregnering sist.
LACKAT LÄDER, SYNTET & GUMMI – Använd inte impregneringsspray på dessa material.

Size

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46